Regulatory change, corporate restructuring and the spatial development of the British financial sector.
Analyzovanie dynamiky rastu a zmien zamestnanosti vo finančnom sektore v regiónoch V. Británie v 80. rokoch. Demonštrovanie spôsobu, akým zmeny predpisov iniciujú korporatívnu diverzifikáciu na nové trhy. Intenzifikácia koncentrácie priemyslu v juh.-vých. Anglicku a podpora decentralizácie od Londýna.