Vědecké přístupy k regionální politice. - Farský, Miroslav
Zvyšovanie významu regionálnej vedy ako teoreticko-metodologického základu regionálnej politiky a regionálneho (územného) plánovania. Fenomén regiónu a kritériá jeho vybavenia. Regionálne usporiadanie v bývalej ČSFR a v zahraničí. Problémové regióny.