Bariery rozwojowe malych przedsiebiorstw. - Szplit, A.
Aký je cieľový model poľskej ekonomiky, pokiaľ ide o malé a stredné podniky a ich bariéry rozvoja na poľskom trhu. Problémy činnosti týchto podnikov. Tri bariéry malých podnikov: finančná, zamestnanosť a bariéra väčších predsavzatí - napr. investičných. Záver: treba prejsť do etapy prípravy ich správnej organizácie a riadenia.