Makroekonomické dopady zavedení daně z přidané hodnoty. - Horčicová, M.
Cenový dopad zavedenia dane z pridanej hodnoty (value added tax - VAT) v podmienkach prechodu na trhové hospodárstvo. Príčiny rastu peňažnej zásoby pri prechode na VAT. Význam správnej voľby výšky základnej daňovej sadzby VAT pre úspešnosť daňovej reformy.