Jak podnik získává kapitál na svůj další rozvoj? 1. - Pavlát, Vladislav
Komplexná povaha rozhodnutí týkajúcich sa strednodobého a najmä dlhodobého rozvoja podniku. Spôsoby získania kapitálu pre ďalšiu činnosť podniku: samofinancovanie rozvoja, dlhodobý úver, financovanie rozvoja vstupom na kapitálový trh (emisia dlhopisov a emisia akcií), kombinácia vyššie uvedených možností. Podrobnejšie informácie o vstupe podniku na kapitálový trh a o emisii dlhopisov.