Jak podnik získává kapitál na svůj další rozvoj? 2. - Pavlát, Vladislav
Technika emisie akcií analogická s technikou pri emisii dlhopisov. Prípady zvýšenia kmeňového majetku (základného kapitálu) akciovej spoločnosti emisiou ďalších akcií. Tri spôsoby postupu pri emisii nových akcií. Umiestnenie akcií na kapitálovom trhu mimo burzy a na burze, ako aj dôsledky tohto umiestnenia. Výhody nových emisií.