Čo odčerpá vláda, chýba podnikateľom. Profil menovej politiky Národnej banky Slovenska. - Adamec, Štefan
Rozhovor s riaditeľom menového odboru Národnej banky Slovenska o profilovaní menovej politiky Slovenska na r. 1993: 17 perc. miera inflácie, menový program, 15 perc. miera rastu úverov podnikom a obyvateľstvu a čisté úvery bankovej sféry poskytované vláde (v r. 1992 prekročené v celej ČSFR), úverové limity, pôžičky z MMF, menová odluka.