Birži - instrument rynočnoj ekonomiki. - Zacharov, A.N
Rozhovor o činnosti Moskovskej medzinárodnej burzy cenných papierov. Obchodovanie s cennými papiermi a účastinami podnikov, s bankovými úverovými zdrojmi a depozitmi. Využívanie výpočtovej techniky v činnosti burzy. Realizácia listingu. Využívanie západných modelov v práci moskovskej burzy. Stav ruského trhu cenných papierov. Význam burzy pre riešenie problémov ruskej ekonomiky.