Finanční trhy. Výňatek z Finančního systému USA od George G. Kaufmana. - Kaufman, G.G
Vysvetlenie niektorých pojmov a vzťahov na finančných trhoch. Pojmy spojené so súkromným kapitálovým trhom: maklér, dealer, primárna istina, primárny nárok, sprostredkovateľský trh, sekundárna istina.