Pred začatím obchodovania na Burze cenných papierov v Bratislave. - Alexy, Z.
Rozvoj a priebeh kapitálového trhu na Slovensku. Rozdiel medzi burzovým obchodovaním v Bratislave a v Prahe. Podľa pravidiel na konci obchodného dňa budú publikované za každý cenný papier tieto burzy: kurz posledného minulého obchodného dňa, najvyšší a najnižší kurz dňa, posledný kurz dňa, vážený priemer kurzov dňa. Burza cenných papierov Bratislava (BCPB) a jej činnosť v oblasti vytvorenia trhu štátnych a komunálnych dlhopisov. Činnosť Strediska cenných papierov Slovenskej republiky.