Zrelý na novelu. Na okraj zákona FZ o cenných papieroch. - Alexy, Z.
Upozornenie na problémy, ktoré vznikli prijatím zákona o cenných papieroch FZ ČSFR 2.12.1992. Keďže ČNR 22.11.1992 prijala odchylné znenie zákona o cenných papieroch, federálny zákon bude platiť zrejme len pre Slovensko. Nevyhnutnosť jeho novelizácie a autentickej interpretácie niektorých ustanovení.