Na otázky pre International Herald Tribune odpovedá predseda vlády SR Vladimír Mečiar. - Mečiar, Vladimír
Zdroje Slovenska na prekonanie zložitého obdobia transformácie politiky a ekonomiky. Úlohy vlády SR v r. 1993. Vzťahy Slovenska s Maďarskom, Poľskom a Ukrajinou a s Európskymi spoločenstvami. Zahraničné investície. Konverzia. Osamostatnenie Slovenska.