Introducing the futures of South Asia. - Inayatuliah, S.
Séria článkov o budúcnosti regiónu a jednotlivých krajín Južnej Ázie (Bangladéš, Himalájsky región, Pakistan, India) - úvahy o budúcom politickom a ekonomickom rozvoji s ohľadom na súčasný vývoj. Postavenie tohto regiónu vo svete - ekonomické dopady. Medzinárodná spolupráca.