Organizing for sustainable growth in Poland. - Bolan, R.S
Riešenie problémov devastovaného životného prostredia v Poľsku. Politika krajiny zameraná na udržanie rastu v rámci prechodu na trhové hospodárstvo. Úspechy a problémy pri hľadaní efektívnej ochrany život. prostredia a ekonomickej reštrukturalizácie od r. 1989 a skúmanie budúcich potrieb krajiny. Implikácie poľských skúseností na teóriu rozvoja a zámery inštitúcií.