Zázraky sa nedejú pohľad na Japonsko bez mýtov a legiend - Repková, T.
Hospodárska politika Japonska od skončenia svetovej vojny. Hlavné ekonomické kroky, predovšetkým vo finančnej oblasti, od obnovy krajiny po dosiahnutie vysokého rastu. Pokles japonských investícií v Európe, aj východnej, a ich presun na ázijské trhy. Údaje o priamych zahraničných investíciách Japonska 1992, 1950-1990. Očakávané výsledky zásahu zo štátneho rozpočtu vo výške 86 mld USD na podporu rastu.