Česká ekonomika na začátku roku 1993. - Kupka, M.
Prehľad o tom, v akom stave sa hospodárskej politike darilo v r. 1992 udržiavať i pri postupujúcej transformácii základné makroekonomické ukazovatele - infláciu, nezamestnanosť, platobnú (obchodnú) bilanciu a úhrnný spoločenský produkt.