Konversija v finansovom izmerenii. - Astachov, A.A
Rozhovor s námestníkom ministra financií Ruska o finančných aspektoch konverzie. Zložitá finančná situácia konvertujúcich podnikov a jej príčiny. Vývoj miezd v podnikoch obranného priemyslu. Úloha štátu v konverzii: Tvorba fondu konverzie. Rozpočtové výdavky na riešenie sociálnych problémov konverzie. Výdavky na konverziu v r. 1993.