Rozdawnictwo publicznego majatku - argumenty za i przeciw. - Mujzel, J.
Koncepcia programu všeobecnej privatizácie v Poľsku a jej terajšia forma. Rozdeľovanie akcií privatizovaných akciových spoločností na 3 skupiny majiteľov. Nové prvky návrhu zákona pred jeho prijatím v sneme. Argumenty za privatizáciu a proti nej. Argumenty proti privatizácii ju označujú ako rozdávanie verejného majetku v podobe najlepších verejných podnikov.