Spadla opona. Nad výsledkami piateho kola a prvej vlny kupónovej privatizácie (a jej ďalšími perspektívami). - Oravec, J.
Hodnotenie priebehu 5 kôl kupónovej privatizácie, najdôležitejšie údaje v tabuľke. Hlavné výsledky: 1500 štátnych podnikov transformovaných na akciové spoločnosti, 8,5 mil. občanov nádejnými akcionármi, 400 investičných privatizačných fondov. Neistá budúcnosť akcií slovenských investorov (22 mil. Kčs) v českých podnikoch.