Vaučerizacija i jeje grjaduščije posledstvija. - Ključnikov, V.A
Rozhovor s námestníkom riaditeľa Fondu federálneho majetku RF. Názor na privatizačné šeky zavedené 14.8.1992, na reálnosť dosiahnutia dvoch cieľov "vaučerizácie" - princípu sociálnej spravodlivosti a urýchlenia privatizačného procesu cestou stimulovania činnosti infraštruktúry fondového trhu. Predpoklady ďalšieho osudu "vaučerizácie".