Velká privatizace. Mezi dvěma vlnami. - Klvačová, Eva
Veľká privatizácia začala schválením zákona č. 92/1991 Zb. o prevode majetku štátu na iné osoby. Končí prvá vlna kupónovej privatizácie, ktorá sa stala najčastejšie používanou metódou. Bilancia doterajších výsledkov privatizácie. Zhodnotenie kupónovej privatizácie. Lepšie výsledky účastinných spoločností zaradených do kupónovej privatizácie. Zhodnotenie štandardných metód veľkej privatizácie a úlohy Fondu národného majetku.