<Die> landwirtschaftlichen Märkte an der Jahreswende 1992/1993. Aspekte gemeinsamer Agrarpolitik 1992. - Manegold, D.
Celohospodársky a odvetvový vývoj konjunktúry v ES. Poľnohospodársky trh a cenová politika. Tvorba spoločných poľnohospodárskych cien v ES. Prepočítacie kurzy a menové vyrovnanie. Vývoj poľnohospodárskeho rozpočtu v ES. Reforma poľnohospodárskej politiky ES. Uruguajské kolo GATT a ES.