K koncepcii vtorogo etapa promyšlennoj reformy v RF. Makroekonomičeskij analiz o obosnovanije konkretnych mer. - Aleksejev, I.
Druhá časť problematiky etáp priemyselnej reformy v RF uverejnenej v č. 10/1992. Zameranie na komplex opatrení finančno-ekonomického charakteru vo vzťahu k priemyselnému podniku. Schéma zobrazujúca jednotlivé opatrenia. Skúmanie hlavného a najspornejšieho opatrenia-úverovania výsledného salda operácií podniku.