Kolik u nás utratí cizinci. Cestovní ruch. - Simonian, Aram
Počet zahraničných návštevníkov ČSFR v roku 1992 sa priblížil hranici 80 miliónov. Pokus odpovedať na otázky ako dlho sa návštevníci zo zahraničia v ČSFR zdržali, koľko utratili, prečo do ČR prichádzajú, ako boli s pobytom spokojní atď. na základe prieskumu Výzkumného ústavu obchodu-Praha.