Nado li regulirovat' ceny? - Rozenova, L.I
Dôsledky liberalizácie cien v r. 1992 v Rusku. Nepripravenosť trhu na cenovú liberalizáciu. Nevyhnutnosť štátnej regulácie cien. Hraničné normatívy rentability a protimonopolné opatrenia.