Transfer technológií. - Moučka, P.
Technológia ako tovar. Mechanizmy transferu technológie. Priamy predaj, publikácie, licencie, predaj cez prostredníka. Kooperačný výskum a vývoj. Kontrakt o výskume a vývoji. Fúzia a odštiepenie ako spôsob získania technológie.