Francouzský polibek českému trhu. Obchodní rada o aktivitách Francie v České republice. - Ziková, L.
Rozhovor s obchodným a ekonomickým poradcom francúzskeho veľvyslanestva, pánom Jean-Claude Bernardom. Obchodné vzťahy medzi Francúzskom a Československom. Dovoz, vývoz. Francúzske investície v ČSFR. Zakladanie spoločných podnikov v Čechách a na Slovensku. Spolupráca v oblasti bankovníctva.