L'offensive industrielle et commerciale de la France outre-Rhin. - Dawkings, W.
Francúzsko pokladá Nemecko za cieľ svojich investícií a vývozu. Priame francúzske investície a vývoz. Francúzsko môže pokračovať v expanzii do SRN. Program privatizácie vo východných nemeckých krajoch ponúka Francúzsku ďalšie investičné možnosti. Šance Francúzska v oblasti elektriny v Európe, pričom tu hrajú úlohu najmä banka Crédit Lyonnais a iné francúzske a nemecké firmy a banky. (Financial Times 28.7.1992.).