Středoevropská dohoda o volném obchodu. - Švehlík, J.
Hlavné dôvody pre uzatvorenie Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode medzi Českou republikou, Maďarskou republikou, Poľskou republikou a Slovenskou republikou. Základná koncepcia dohody. Etapy liberalizácie obchodu priemyselnými výrobkami. Odstraňovanie netarifných prekážok obchodu.