Jak byly rozděleny kvóty. Z Memoranda o rozdělení množstevních a celních kvót a celních stropů mezi ČR a SR uvedených v Prozatímní dohodě o obchodu mezi ČSFR a EHS a ESUO.
Vytvorenie colnej únie medzi ČR a SR od 1.1.1993 znamená aj zaistiť prechod medzinárodných práv, ktoré vyplývajú z Prozatímní dohody o obchodu mezi ČSFR a EHS a ESUO, na obidve republiky. Republiky vypracujú memorandum o vytvorení colnej únie a rozdelení kvantifikačných a colných kvót a colných stropov uvedených v Prozatímní dohodě.