K otázkám strukturální politiky ES. 2. Struktura cel a netarifních opatření ES, uplatňovaných vůči třetím zemím. - Plchová, Božena
Prehľad informácií o štrukturálnom smerovaní ciel a netarifných nástrojov, používaných dnes v ES a porovnanie so štruktúrou čs. colného sadzobníka. Možnosti negatívnych vplyvov antiimportnej politiky na proexportné ciele. Prehľad obchodnopolitických opatrení, používaných štátmi ES, v sektorovom priereze a sektorová komparácia colnej štruktúry ES a ČSFR.