Po sedmi letech stále zataženo. V GATT nedošlo od roku 1986 k zásadní dohodě o zemědělství. - Karas, S.
Prehľad rokovaní Uruguajského kola Všeobecnej dohody o clách a obchode (GATT). Rozpor v poľnohospodárskej politike medzi krajinami Európskeho spoločenstva a USA. Otázky nástupníctva ČR a SR v GATT.