Inostrannyje investicii v Vostočnoj Jevrope i interesy Rossii. - Bass, L.
Možnosti vzájomného investovania v nových podmienkach vo východnej Európe a Rusku. Etapy zmien v režime prevádzkovania zahraničného kapitálu. Konkurencia v záujme o západný kapitál. Miesto Ruska v hierarchii záujmu zahraničného kapitálu a výhody ruskej ekonomiky. Možnosti investovania ruského kapitálu v zahraničí a politická nestabilita.