Jedinečnosť medzibankového clearingu. - Pastuchová, Anna
Úloha Národnej banky Slovenska pri koordinácii platobného styku a zúčtovania bánk. Základné normy, ktoré upravujú oblasť bezhotovostného platobného styku. Systém fungovania clearingu medzi bankami. Jedinečnosť jestvujúceho medzibankového clearingu na Slovensku a jeho podstata.