Nie je všetko zlato, čo sa blyští. Nástupníctvo Slovenska v medzinárodných menových a finančných inštitúciách. - Repková, T.
Spracované podľa materiálov ministerstiev financií SR a ČR. Informácia o nástupníctve Slovenska v medzinárodných menových inštitúciách, ktoré sú rozhodujúce pre vstup zahraničného kapitálu do slovenskej ekonomiky (MMF, Svetová banka, Medzinárodná banka pre obnovu a rozvoj, Európska banka pre obnovu a rozvoj). Delenie členských kvót, čerpanie pôžičky MMF.