Prjamyje inostrannyje investicii. - Jeršova, T.
Nevyhnutnosť zapojenia Ruska do medzinárodných ekonomických vzťahov. Priame zahraničné investície ako najefektívnejší spôsob začlenenia národnej ekonomiky do svetového hospodárstva. Rozbor podstaty, dynamiky a smerovania priamych zahraničných investícií v najvyspelejších západných krajinách. Metódy stimulovania zahraničných kapitálových vkladov. Význam špeciálnych ekonomických zón a osobitne zón na podporu exportnej výroby. Možnosti aplikácie skúseností v Rusku.