Zahraničný kapitál v ekonomike. - Cuperová, A.
Kapitál v organizáciách SR so zahraničnou kapitálovou účasťou. Krajiny OECD, EZVO a ES, ktoré vložili kapitál do organizácii. Výška vloženého zahraničného kapitálu. Účasť zahraničného kapitálu v organizáciách podľa odvetví. Údaje spracované k 30.9.1992 za Slovensko s komentárom.