Mýty a realita. Financování rekonstrukce a rozvoje středoevropských a východoevropských ekonomík. - Attali, J.
Výťah z prejavu na konferencii FEACO 92. Charakteristika situácie v postkomunistickej Európe, osobitne v oblasti prevodu firiem z verejného sektora do sektora súkromného. Úvahy o tom, ako začať s rekonštrukciou národného hospodárstva a so znovuoživením. Kľúčová úloha privatizácie. Rozdiely v privatizácii v jednotlivých krajinách. Predpoklady rozvoja podnikateľstva. Úloha Európskej banky a štátu.