Amerika i dolar plni optimismu. Měnový výhled. - Malák, J.
USD - Trend oživenia americkej ekonomiky. Perspektíva rastu hrubého domáceho produktu. Zníženie rozpočtového deficitu. Posilnenie pozície dolára na devízovom trhu. DEM - Smerovanie nemeckého hospodárstva k recesii. Rozpätie kurzu 1,6235-1,6450 DEM/USD. GBP - Perspektíva oživenia britského hospodárstva v r. 1993. Rozpätie kurzu 2,4675-2,5205 DEM/GBP a 1,5270-1,5420 USD/GBP.