Globalizacja Gospodarki. Konferencja Stowarzyszenia Profesorów w zakresie nauki o przedsiebiorstwie w Szwajcarii. - Radzikowski, W.
Konferencia v St. Gallen v r. 1992 venovaná problému globalizácie hospodárstva. Pojem globalizácie ekonomiky. Tendencia, riziko a šance globalizácie výroby. Mnohokultúrne riadenie podniku. Globalizácia a účtovníctvo. Globalizácia a východná Európa. "St. Gallen-Management-Konzept".