UNIDO na podporu podnikania. - Čejpa, C.
Rozhovor s námestníkom riaditeľa UNIDO (Organizácie spojených národov pre priemyselný rozvoj) Viedeň počas jeho návštevy v ČSFR v r. 1992. Stav spolupráce medzi ČSFR a UNIDO. Perspektívy a možnosti spoločnej práce po rozdelení ČSFR. Oblasti, ktorým sa v rámci programov UNIDO venuje prvoradá pozornosť. Technická pomoc podnikom, konkrétne výsledky a skutočný prínos tejto pomoci UNIDO rozvoju nášho priemyslu a ekonomiky. Financovanie projektov.