Právní pojmy pro podnikatele. - Nesnídal, Jiří
Vysvetlenie pojmov fyzická osoba, právnická osoba a obchodné meno podľa Občianskeho zákonníka a podľa zákonov, ktoré jednotlivé právne pomery upravujú (napr. Obchodný zákonník).