Předmět činnosti podnikatele. - Černohlávek, J.
Čo je potrebné pre získanie živnostenských oprávnení a oprávnení pre ďalšie činnosti v ČR a SR. Druhy podnikateľských oprávnení. Prenájom nehnuteľností. Právne predpisy v ČR a v SR. Preukazovanie spôsobilosti a problémy zaradenia podnikateľských činností. Predaj tovaru. Zahraničné styky. Uplatnenie lustrácií. Zodpovedný zástupca.