Yorkshirsky puding aneb Poučme se s Sheffieldu. I naše města i obce mohou získat dotaci od OSN. - Anděra, I.
Informácia o tom, ako sa otázky rastúcej nezamestnanosti vyplývajúcej z reštrukturalizácie miestneho priemyslu, životného prostredia a zabezpečenia dostatku vhodných bytov riešia v britskom meste Sheffielde. Využiteľnosť poznatkov i v ČSFR.