L'ajustement de l'offre et de la demande de qualifications. <Le> rôle du systeme éducatif. - Blondel, D.
Kvalifikačné požiadavky trhu práce a ich prepojenie na školský a výchovný systém. Program francúzskeho školstva zameraný na odhad kvalifikačnej štruktúry potrebnej pre efektívny rozvoj ekonomiky pre rok 2000. Globálny odhad rastu výroby, produktivity a zamestnanosti. Vzájomné prepojenie školstva a výrobnej praxe.