Ansätze zur Messung des Wertes von Umweltgütern in der Landwirtschaft: Methodische Grundlagen. - Finus, M.
Agrárnopolitický význam oceňovania ekologických statkov. Monetárne oceňovanie životného prostredia v rámci trhovej ekoekonómie. Individuálny dopyt po kvalite životného prostredia. Koncepcia blahobytu a jeho meranie vo vzťahu ku kvalite životného prostredia. Metódy zisťovania hodnoty ekologických statkov a ich aplikácia v poľnohospodárstve.