Proč zelený bod? - Lustig, K.
Vplyv obalov na životné prostredie. Ekológia v službách reklamy, význam použitia označenia "ekologický tovar" a prehľad označení tohto tovaru v rôznych štátoch. Systém a podmienky prideľovania týchto značiek. Štatistické údaje o priemernej svetovej spotrebe obalových materiálov, a jej prognóza. Prax v ČSFR.