Diagnostic results concerning a measure of rotability. - Khuri, A.I
Pomocou Khuriho metódy merania rotability sa určuje blízkosť predpovede istých vlastnosti variancie. Takto sa získajú informácie, prinášajúce nový pohľad na povahu blízkej rotability. Ilustrácia na konkrétnych štyroch návrhoch.