Prediction for seemingly unrelated regressions. - Percy, D.F
Opis modelu zdanlivo nesúvisiacich regresií a jeho analýza z bayesovského hľadiska. Prediktívnu schopnosť tohoto modelu nemožno vo všeobecnosti vyjadriť analyticky. Návrh dvoch aproximácií (Gibbsove vzorkovanie a aproximácia prvého rádu na báze bayesovského odhadu presnosti) a ich porovnanie na simulovaných dátach.