L'industrie de la mesure: produits et marchés. - Commiot, D.
Dnes sa všetko meria s nesmiernou presnosťou. Meria sa čas, vzdialenosti, zvuk, farby a vône. Elektronické snímače a lasery ako dva kľúčové meracie výrobky. Motory pre automatizáciu a priemyselná technológia. Skromné miesto francúzskeho priemyslu v tomto odvetví a jeho firmy. Francúzske elektronické merače, kontrolné a regulačné prístroje. Trojrozmerné meranie a veľké technologické zariadenia. (L'Usine nouvelle 1992, č.2373.).